• Хто вкрав мій настрій? Інструкція повернення :)

    16 Січ 2016
  • Я людина творча. А художника, як відомо, легко образити ☺. Ну а коли художник ображений – творчі процеси стоять …

    Тому добрий художник має мати в своєму арсеналі, крім фарб, пензлів та палітри для замішування фарб, також палітру добрих способів для підняття настрою. )

    Тож ділюсь з Вами одним зі своїх секретних методів ☺. Він доволі простий, зате допомагає всілякий негатив перетворювати на найкращий позитив.

    Поїхали!

    Крок 1: Найперше треба розібратись, чому настрій зіпсутий. Для цього вистачить прямо запитати в себе: «Що є причиною мого поганого настрою?». Незабаром з’явиться відповідь (або їх буде декілька).

    Наприклад, хтось сказав щось неприємне, або люди не читають Ваших постів чи щось у Вас пішло не так...

    Крок 2: Спитати в себе: «Що я можу зробити, щоб покращити собі настрій?» Відповіді краще записувати на папері, бо їх може бути багато. Деякі з них можуть бути доволі несподіваними, але записуйте все, що приходить Вам в голову. Якщо більше подобається – можете малювати відповіді.

    Наприклад, пограти в карти / намалювати картину / зайнятись шоппінгом / пробігтись чи прогулятись надворі та спокійно все обміркувати / відкрити пляшку з вином і випити чарку / поквитатись з тим, хто зіпсував настрій / почитати хорошу книгу на хвилюючу тему / подивитись хороший фільм / навчитись виходити з поганого настрою і написати пост в блог ... і тд. і тп.

    Крок 3: Оцініть, наскільки кожен пункт міг би бути для Вас корисним, проставивши навпроти оцінку від 1 до 10. Оцінюйте з точки зору теперішнього моменту і цілого життя. Не лукавте)

    Крок 4: Оберіть пункт, який отримав найвищу оцінку.

    Крок 5: Зробіть те, що обрали. Можна обрати кілька пунктів, які отримали найвищі оцінки.

    Якщо Ви зробите все правильно, то з поганого настрою, який Вас «накрив», Ви зможете отримати велику користь, а ситуація послужить для Вашого вдосконалення. І так кожного разу, при кожному поганому настрої, Ви будете складати все нові і нові «бали» в скарбничку свого щастя.

    А хто вдосконалюється сам – той вдосконалює світ ☺ На все добре і до нових зустрічей!

    Алла Мосієвич

  • Отримати безкоштовно доступ